Čez Bono, "ćerka" pevačice Šer i Sonija Bonoa uskoro će potpuno promeniti pol, prenosi “Dejli telegraf”.

Čez će sledećeg meseca zatražiti od suda u Los Anđelesu da mu obezbedi promenu podataka u dokumentima, kako bi se proces promene pola i zvanično završio.

On se pojavio na 21. godišnjoj dodeli nagrada udruženja GLAAD, koje se bori protiv diskriminacije homoseksualaca, u društvu devojke Dženifer Elije, obučen u muško odelo sa kravatom.

U proteklih par godina Čez (41) imao je nekoliko operacija, koje su radikalno promenile njegov izgled. Prošle godine Čez je rekao da je to bila najbolja odluka koju je ikada doneo.

“Dosta sam se mučio da bih postigao ovo. Ako to što sam javna ličnost znači da će drugi videti kroz šta sam sve prošao i da neće morati da se muče, biće mi drago što sam im pomogao. Pol se nalazi između ušiju, a ne nogu. Oduvek sam se osećao kao muškarac. Kada sam bio dete imao sam osećaj da sam dečak, a ne devojčica”, rekao je Čez u jednom intervjuu.

Čestiti Bono je u svojoj 18 godini priznala da je privlače žene. Roditelji je nisu tada razumeli, pa su se često zbog toga svađali. Šer je ranije čak terala svoje dete da posećuje psihijatre, ali se sa godinama njihov odnos dosta poboljšao. Kada je Čestiti odlučila da promeni pol, njeni roditelji su joj pružili podršku.

Izvor: Blic