Rekonstrukcija Ženski fond, prva lokalna ženska fondacija u Srbiji i program Master akademskih studija politikologije – Studije roda pozivaju sve zaintersovane studentkinje da se prijave za stipendiju Žarana Papić u školskoj 2020/2021. godini.

Rekonstrukcija Ženski fond dodeljuje bar 3 stipendije u punom ili delimičnom iznosu za Master akademske studije politikologije – Studije roda na Fakultetu političkih nauka.

Aplikaciju za stipendiju treba podneti na RŽF formularu na srpskom jeziku, sa budžetom u dinarskim iznosima. Formular za konkurisanje za program Stipendije Žarana Papić možete da pronađete ovde. Uz popunjeni formular, neophodno je priložiti i CV.

Politika RŽ Fonda je da se sve stipendistkinje obavežu da će kao volonterke pomoći razvoju ženskih inicijativa kojima je njihova ekspertiza potrebna. Po završetku programa, stipendistkinje su dužne da dostave izveštaj, kao i svoj završni rad.

Pitanja i nedoumice koje se odnose na aplikaciju za stipendiju možete uputiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Aplikaciju treba poslati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom „Aplikacija za stipendiju Žarana Papić“.

Rok za slanje prijava za stipendiju Žarana Papić za Master akademske studije politikologije – Studije roda na Fakultetu političkih nauka je 28. septembar.

Izvor