miss richfieldAtlantik Siti je otkrio svoju novu LGBTI ambasadorku turizma – fantastičnu Mis Ričfild 1981.

Oskudno odevena zvezda predstavljaće popularne destinacije dok putuje Amerikom ali i dalje, nastupajući.

Mis Ričfild 1981 – alter ego Rasa Kinga – pojavljivala se u emisijama The Tonight Show With Jay Leno i Today, i često sa svojim nastupima ide na gej i lezbejska krstarenja i posećuje popularne turističke destinacije.

Imenovanje Mis Ričfild 1981 usledilo je nakon inauguracije prvog autovanog gej gradonačelnika Atlantik Sitija, Dona Gardijana, 2013. godine.

Izvršni direktor udruženja Atlantik Siti komentariše: „Kako Atlanik Siti nastavlja da obogaćuje svoju ponudu novim dešavanjima koja privlače posetioce, tražimo i ličnosti koje mogu da doprinesu interesovanju i potencijalnim posetama gradu.“

Dodao je još: „Mis Ričfild ima aktivnu bazu putnika, jaku prisutnost na društvenim medijima, a tu je i činjenica da ona nastupa pred LGBT i strejt putnicima/ama cele godine – posebno na tržistu koje smatramo ključnim za nas. To je deo strategije da se poboljša imidž destinacije kao i nastojanja da povratimo svoje mesto među top LGBT-frendli destinacijama, kao i da imamo što raznovrsnije posetioce/teljke.

Prevod: MJ

Izvor: http://www.gaystarnews.com/article/atlantic-city-appoints-drag-queen-tourism-ambassador040315#sthash.Vm0KoqBL.dpuf