Page 1 of 1

Epilacija

Posted: Sat Oct 01, 2016 4:54 pm
by Blesa
Da li neko od vas moze da mi preporuci gde je najbolje raditi totalnu epilaciju?

Re: Epilacija

Posted: Mon Oct 03, 2016 10:31 am
by Nimue
Ja idem u salon IASC, nedaleko od Doma Omladine, u Dečanskoj 7. Cene su relativno pristojne, u odnosu na ostale koji su na istom nivou profesionalnosti ovo je upola jeftinije, a zaposleni su izuzetno ljubazni i stručni. Za sada radim epilaciju lica i efekat je prilično brzo bio vidljiv (za 3 tretmana mi je nestalo gotovo sve, potrebno je u proseku 5 - 6 tretmana). Devojka koja radi je više nego divna, prijatna. Srećno!
https://www.facebook.com/Kozmeticki-sal ... 8/?fref=ts

Re: Epilacija

Posted: Sat Oct 08, 2016 11:14 pm
by Blesa
Hvala 8-)
Nimue wrote:Ja idem u salon IASC, nedaleko od Doma Omladine, u Dečanskoj 7. Cene su relativno pristojne, u odnosu na ostale koji su na istom nivou profesionalnosti ovo je upola jeftinije, a zaposleni su izuzetno ljubazni i stručni. Za sada radim epilaciju lica i efekat je prilično brzo bio vidljiv (za 3 tretmana mi je nestalo gotovo sve, potrebno je u proseku 5 - 6 tretmana). Devojka koja radi je više nego divna, prijatna. Srećno!
https://www.facebook.com/Kozmeticki-sal ... 8/?fref=ts

Re: Epilacija

Posted: Mon Oct 10, 2016 9:39 pm
by Nimue
Srećno i uživaj ;) isprva JAKO boli, ali kada izržiš taj prvi - drugi tretman, posle ide sve lagano. Pritom znaš da je to ulaganje u budućnost pa se opustiš 8-)
Blesa wrote:Hvala 8-)

Re: Epilacija

Posted: Sat Oct 15, 2016 1:46 am
by Blesa
jaooo, ne volim bol :roll:

Re: Epilacija

Posted: Thu Oct 20, 2016 2:29 am
by Nimue
Blesa wrote:jaooo, ne volim bol :roll:
Ni ja, ali to je samo trenutno, pecne kada to radi a onda prestane. Posle mazes pantenolom, isprva je malcice neugodno dok se smiruje a posle par dana koza je tip-top. Efekti su vrlo brzo vidljivi (bar je tako kod mene). Ako zelis da nemas te dlacice i ako imas jasan cilj ispred sebe, izdrzi to malo.

Re: Epilacija

Posted: Tue Feb 13, 2018 9:47 pm
by Thenatasa
Ciao svima,
Zanima me da li neko ima iskustvo sa kucnim laserima za epilaciju.Konkretno me zanim za Braun ipl laser...vidim da ga hvale...

Natasa