Učestvujte u istraživanju o potrebama trans osoba u Srbiji - Geten

LGBT bias survey

Pozivamo vas da učestvujete u našem onlajn istraživanju o potrebama trans i rodno različitih osoba u Srbiji koje su kreirali naši saradnici Đura i Saša. Upitnik je anoniman, a popunjavanje vam neće oduzeti više od petnaest minuta. Više informacija o samom istraživanju, kao i link preko kog mu možete pristupiti  nalazi se ovde.

Hvala na odvojenom vremenu.

Istraživanje o potrebama trans i rodno različitih osoba u Srbiji sprovodimo s ciljem boljeg razumevanja stvarnosti u kojoj ove osobe u Srbji žive, kao i s ciljem sistematičnog prikupljanja saznanja koja će nam pomoći u pogledu rešavanja izazova s kojima se trans i rodno različite osobe sreću.

Na osnovu dobijenih podataka, tim naše organizacije osmisliće strategiju usmerenu na unapređenje uslova života trans osoba i prevazilaženje problema s kojima se suočavaju.

Istraživanje se sprovodi u okviru EU projekta: The time is Now: Consolidating Regional Efforts for Advancing LGBTI Rights and Equality in the Western Balkans and Turkey čiji je nosilac Helsinški komitet za ljudska prava iz (Severne) Makedonije.